Цветанов: Подкрепяме българските традиции

Цветанов: Подкрепяме българските традиции | StandartNews.com

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се включи в розобера, който се провежда в розовите градини край Казанлък. Розоберът е част от традиционния Фестивал на розата в Казанлък.
Цветанов приветства кмета на Казанлък Галина Стоянова за организацията и провеждането на фестивала. „Това е една прекрасната инициатива, която съхранява и популяризира българските традиции. Тук има много жители и гости на Казанлък, както и големи групи чуждестранни туристи, дошли специално за Фестивала на розата", заяви той.

Зам.-председателят на ГЕРБ изрази радостта си от присъствието на фестивала на министъра на туризма Николина Ангелкова, министъра на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова и министъра на земеделието и храните Десислава Танева. „Чрез присъствието си всички ние подкрепяме българските традиции, а Казанлък се превръща в уникална и привлекателна туристическа дестинация в България", подчерта Цветан Цветанов.

Цветанов и министрите се разходиха в парк „Розариум" в Казанлък, където разговаряха с много жители и гости на града. Обмениха впечатленията си от провеждането на Фестивала на розата и изказаха възхищението си от добрата организация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай