Цветанов на тур в Родопите, искат му игрище (ОБЗОР)

Цветанов на тур в  Родопите, искат му игрище (ОБЗОР) | StandartNews.com

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посвети съботния ден на срещи със симпатизанти в Смолянска област. Той обиколи Девин, Доспат, Борино някои села в Родопите, за да чуе проблемите на хората. Подкрепа за ремонт на улици и за изграждане на спортна площадка поискаха жителите на село Гьоврен.

Местните увериха Цветанов, че вече са се наситили на неизпълнени обещания и сега са се доверили на ГЕРБ. Заради това те го помолиха да се оправят улиците и да имат ново игрище. "Правителството на Бойко Борисов не дели хората по етнос и религия. Ежедневно доказва, че прави успешни политики", увери Цветанов и в Борино. Там той анонсира предстоящите президентски избори, като посочи, че очаква още по-добри резултати от тези на местния вот. "Това ще е ясен знак за подкрепа на правителството и за това, че то води България в правилната посока на развитие", прикани зам.-шефът на ГЕРБ. Цветанов мина и през Девин, където провери санирането на блокове с пари на правителството.

"Не подценявайте нито един проблем, който ви се поставя. И личният проблем, който решите на човек, е от огромно значение", заръча Цветанов и на местната структура на ГЕРБ в Доспат. "Успяхме да докажем на всички български граждани, че в момента няма друга алтернатива и ГЕРБ е единствената, която може да прави политики в полза на обществото", заключи зам.-шефът на партията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай