Цветанов: ГЕРБ обединява хората

Цветанов:  ГЕРБ обединява хората | StandartNews.com

Цветанов в Никола Козлево: ГЕРБ обединява хората, независимо от техните религиозни различия

Чрез своите успешни политики в населените места от смесените региони ГЕРБ доказа, че може да обединява хората, независимо от техните политически пристрастия или религиозни различия. Община Никола Козлево е изключително показателен пример в това отношение, защото тук хората живеят в разбирателство помежду си. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на село Вълнари, община Никола Козлево. Той подчерта, че благодарение на взаимните усилия на кмета на Никола Козлево Ешреф Реджеб и правителството на Бойко Борисов в момента се изгражда пътят между общинския център и село Вълнари – нещо, което отдавна не се е случвало в този регион.
„Община Никола Козлево е променена и се развива, благодарение на избора, който направиха жителите на общината преди една година, избирайки за свой кмет Ешреф. Ние не делим българските граждани и смятаме, че всички трябва да имат правото на достоен живот и развитие", подчерта Цветан Цветанов.

Според председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Никола Козлево е мястото, от което може да започне политиката на единение, необходима на цялата страна. „Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев могат да представляват успешно България в страната и в чужбина, защото те винаги мислят за хората. Ние сме отворени към всички български граждани и това е нашата сила", категоричен бе Цветанов.

Цветан Цветанов заяви пред жителите на Никола Козлево, че ГЕРБ няма да се впусне в кампания, която да обижда политическите опоненти на партията, нито ще се опитва да въздейства на обществото чрез лъжи и манипулации. „Най-важното за нас е, че трябва да се гарантира стабилността на правителството на Бойко Борисов, за да продължи да се развива всяко населено място в страната ни. Именно изборът на Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на България ще гарантира тази стабилност. Подкрепете ни с номер 17 в бюлетината на 6-ти ноември", призова хората зам.-председателят на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай