Цветан Цветанов: Централният нападател на ГЕРБ в Лом е Пенка Пенкова с номер 9

Цветан Цветанов: Централният нападател на ГЕРБ в Лом е Пенка Пенкова с номер 9 | StandartNews.com

Център нападателят на ГЕРБ в Лом е Пенка Пенкова с номер 9 в бюлетината. Тя е била първата жена кмет в историята на Лом и отново трябва да я подкрепим, защото жените могат да ни напътстват правилно. Успешните примери на ГЕРБ са председателят на Народното събрание Цецка Цачева и кметът на София Йорданка Фандъкова. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Лом. „Ние можем да се извиним и да поправим грешките си тук, защото за нас е важно развитието на всички общини. Трябва да спечелим още на първи тур в Лом, за да покажем на всички останали какво може ГЕРБ.

Ние целим да постигнем по-добра градска среда в Лом и младите да остават да живеят и работят тук", подчерта Цветанов. Той бе категоричен, че връзката между местната и националната власт е гарантирана от стабилното правителство на Бойко Борисов и от доверието, което има в момента страната ни в Брюксел.
„Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Лом Пенка Пенкова е избирана като най-толерантната личност в община Лом. Всички нейни положителни качества ще ни дадат възможност да използваме опита й в Националното сдружение на общините", обясни още Цветан Цветанов. Той благодари на народния представител Десислава Атанасова за наложения ритъм в партийния живот на област Монтана. „Трябва да благодарим и на областния координатор на ГЕРБ Дилян Димитров, който влиза в трудната битка за кмет на Монтана", заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай