Трима с номинации за лидер на ГЕРБ в Гоце Делчев

Трима с номинации за лидер на ГЕРБ в Гоце Делчев | StandartNews.com

Процедурни нарушения водят до ново събрание в Гърмен

Структурата на ГЕРБ в Гоце Делчев проведе отчетно-изборно събрание за номиниране на ново общинско ръководство. Трима кандидати получиха доверието на съпартийците си за общински ръководител на местната организация - Димитър Гамишев, който изпълняваше временно функциите след оставката на досегашния ръководител Георги Андонов, който е депутат, на Никола Джингаров и на инж. Ангел Тунчев, бивш заместник-председател на общинската организация и настоящ общински съветник.

Най-много гласове събра Димитър Гамишев. За секретар на организацията бяха номинирани Димитър Попов и Марияна Стойнева. Новото ръководство ще се утвърди с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. В Гърмен около 70 членове на ГЕРБ се събраха на отчетно-изборно събрание в читалището.

„Избор бе проведен, но поради процедурни нарушения при провеждането на събранието ще предложа на Изпълнителна комисия да се насрочи нова дата за избор на ръководство на структурата в Гърмен", коментира областният координатор на ГЕРБ в Пиринския край Даниела Савеклиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай