Структурите на ДПС в страната масово номинират Пеевски за лидер

Националната конференция на партията ще е на 24 февруари

Структурите на ДПС в страната масово номинират Пеевски за лидер | StandartNews.com

Структурите на ДПС в страната масово номинират председателя на ПГ на Движението Делян Пеевски за лидер на партията.

ВИЖ ОЩЕ: Доган: Пеевски е феномен, върна центъра на властта в парламента

Областният съвет на ДПС в Добрич взе решението си още на 18 ноември, ден след Централния съвет на Движението в петък. Тогава ЦС на ДПС насрочи Националната конференция на Движението за 24 февруари 2024 г. След края на заседанието Пеевски обяви, че се кандидатира за лидер.

Областният съвет на ДПС-Благоевград номинира днес Делян Пеевски за председател на ДПС. На заседанието членовете бяха запознати с решенията на Централния съвет на ДПС от 17 ноември 2023 година, предаде pirinsko.com.

Областният съвет на ДПС в Кърджали също номинира Пеевски за лидер на заседанието си тази вечер. Това е най-голямата структура на партията в страната, предаде „24 Родопи”.

Днес на свое заседание ДПС - Стара Загора единодушно номинира Делян Пеевски за председател на ДПС. На проведеното заседание областният председател Шендоан Халит запозна организацията с решенията на ЦС на ДПС, взети на 17 ноември 2023 г.

Бе приет и график за провеждане на общински отчетно-изборни конференции, както и за областна отчетно-изборна конференция на ДПС - Стара Загора.

Единодушно Делян Пеевски бе номиниран за лидер на ДПС и на днешните заседания на областните съвети на партията в Пазарджик, Велико Търново, Хасково, Ямбол, Пловдив, Сливен и в Русе.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай