Събота,

Стоманен удар! Бивш министър направи кабинета на парчета

От: Редактор -
5971
Стоманен удар! Бивш министър направи кабинета на парчета
A
A
A

"Днес слушаме самозваните и фалшиви борци за справедливост как лошите, статуквото и мафията искат да ги свалят от власт. Явно това ще слушаме и следващите седмици", пише Красимир Вълчев, бивш министър на образованието във Фейсбук:

Ще го чуваме от най-безскрупулните лъжци и шарлатани, които българският политически живот е имал.

От правителството, конструирано от олигарсите от 90-те, които търсеха и получиха своя реванш чрез него.

От правителството, което измисли и реализира най-бруталната корупционна схема, като инсталира фирмата МЕТ за посредник и оскъпи газа.

От почтените, които конструираха най-роднинско-любовно-приятелското управление, което България е имала.

От министъра, давал на жената, с която е в емоционална обвързаност, хонорар от 8000 € на месец, а в последствие като министър-председател я назначава за подчинена.

От правителството, което подписа най-скандалния меморандум с офшорна фирма за концесия на българската енергетика и излъга поне 4 пъти по този повод (че не е меморандум, че американското посолство го е предложило, че не е с офшорна фирма, че ДАНС проверява).

От вицепремиера Василев, който предложи най-грабителския и нерентабилен проект, този за батериите. За 2 милиарда лева. И направи инвестициите по плана за възстановяване и устойчивост и националната ни позиция по темата Северна Македония заложници на корупционните им интереси, свързани с проекта.

От мнозинството, чието първо решение беше да гласува свръхпечалби за фотоволтаиците и бизнеса на основния си конструктор.

От премиера Кирил Петков, който показа, че може да лъже най-безцеремонно по всички теми без да му мигне окото.

От политиците, които най-безкрупулно заиграха с морални категории и ги използваха за алиби на собствените си неморални действия. И повярваха, че могат да я карат само с най-долно лъжеморализаторстване.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички