Стефан Дедев: Подавайте сигналите за нередности в полицията

Стефан Дедев: Подавайте сигналите за нередности в полицията | StandartNews.com

„Призоваваме пловдивчани на 25-ти октомври да излязат и да гласуват, да подкрепят устойчивото развитие на Пловдив и нашия кандидат за кмет втори мандат Иван Тотев, за районни кметове Ральо Ралев, Костадин Димитров, Николай Чунчуков, Димитър Колев, Георги Стаменов и Кирил Велчев, както и листата ни за общински съветници". Това заяви на пресконференция днес народният представител от ГЕРБ Стефан Дедев, който е и председател на предизборния щаб на партията в град Пловдив.

„Апелирам за активност, а не хората да си казват, че може и да не отидат да гласуват, защото Иван Тотев и ГЕРБ са сигурни победители. Не трябва да се мисли така, защото всеки глас е важен", заяви още Стефан Дедев и допълни, че ГЕРБ ще продължи да води позитивна кампания и ще показва видимите резултати за Пловдив. Той призова гражданите, които имат сигнали за нередности и неспазване на Изборния кодекс, да ги подават в полицията, а не в политически централи, както призовават от партийните щабове на някои кандидати.

„Уважаеми пловдивчани, излезте и гласувайте три пъти с № 3 в бюлетината – за кмет, районен кмет и общински съветници, за да може разликата между нашите кандидати и втория да е най-малко 20 процента. По този начин ще спрем веднъж завинаги внушенията и спекулациите, които се правят от определени политически централи", каза още Стефан Дедев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай