Станишев: Полицаите да не се поддават на натиск от Цветанов

Станишев: Полицаите да не се поддават на натиск от Цветанов | StandartNews.com

Благоевград. На среща в Благоевград лидерът на БСП Сергей Станишев призова полицаите да не се поддават на натиска, който им упражнява бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. "Той ги кара да сплашват хората и да гласуват за ГЕРБ. Редови полицаи ми споделят, че Цветанов им дава указания. Нека всеки гражданин, който е станал жертва на такъв натиск да се оплаче в нашите щабове и в прокуратурата. След 12 май ще потърсим отговорност за тези безобразия", категоричен бе Станишев.

Според него Борисов и Цветанов са едно цяло, а тяхното управление превърнало България в първата частна държава - тяхна бащиния. Обиколките му в страната показвали, че хората се отърсват от страха и се събуждат.

Станишев е категоричен, че след изборите ГЕРБ ще са в опозиция. БСП нямала да допусне нестабилност в страната и ще има правителство, което обединява "ума и таланта на цялата нация".

БСП си спретна атрактивен турнир по боулинг в Благоевград, в който участва и лидерът на партията Сергей Станишев. Той реши да подкрепи тима на участниците в листата за депутати в Пиринския край, а в надпреварата се пуснаха още четири отбора. Социалистите показаха завидни умения в играта с кеглите. Още на загрявката Станишев направи доста успешни удари и даде заявка за победа на своя тим. По време на самата игра успя да впише в актива си няколко страйка – с първия си удар събори всичките 10 кегли, подредени в дъното на пистата. Съвсем заслужено отборът на лидера на БСП завоюва първото място в турнира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай