Стабилното правителство- приоритет на ГЕРБ, уверява Цветанов

Стабилното правителство- приоритет на ГЕРБ, уверява Цветанов | StandartNews.com

Приоритет за ГЕРБ е да имаме стабилно правителство, а на Парламентарната ни група се пада отговорността да формира мнозинство в подкрепа на решенията, които очакват от нас хората и европейските ни партньори. Това заяви Цветан Цветанов в Ямбол, където заедно с неговите колеги направи анализ и отчет на резултатите на партията от местните избори.

ГЕРБ продължава да бъде най-голямата партия в България, с най-много народни представители в Народното събрание, написа той във Фейсбук, където публикува снимки.

Показателно е, че ГЕРБ победи още на първи тур в Ямбол. Заявките на по-малките партии, че искат предсрочен вот, са спекулация и заиграване с темата. Всъщност те нито имат желание, нито възможност за подобна проверка, особено в светлината на поредната убедителна победа, която ГЕРБ постигна в страната на последните избори през 2015 г., обясни зам.-председателят на партията.

Стандарт Нюз припомня, че рано тази сутрин Цветанов бе на посещение в Стара Загора. Той направи 10 обиколки на стадион „Берое" по време на сутрешния си крос. Заедно с него бе и заместник-кметът на Стара Загора с ресор спорт и туризъм Красимира Чахова.

Пистата на стадиона е ремонтирана по време на първия кабинет на премиера Бойко Борисов с пари, отпуснати от Министерство на спорта и с общински средства. Тогава е монтирано цялото модерно осветление на стадиона, както и електронното табло. „Това даде възможност през последните 3 години на стадиона под Аязмото да се проведат европейски и международни шампионати, като Международния лекоатлетическия турнир "Самарско знаме", който бе прекъснат за повече от 20 години. Тук се проведе и европейското отборно първенство по лека атлетика през 2015 година", обясни Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай