Слави изригна! Кой командва България

Нова порция критики заради главния прокурор

Слави изригна! Кой командва България | StandartNews.com

Нова емоционална реакция от Слави Трифонов за сагата с главния прокурор. 

Лидерът на "Има такъв народ" отправи във Фейсбук нови обвинения към ПП и ДБ и тегните лидери. Повод за това е решението Борислав Сарафов да замести отстранения главен прокурор Иван Гешев.

Той не пести ироницята си и заявява в прав текст, че лидерите на споменатите партии трябва да напуснат постовете си и да се занимават с друго, а не с политика. Според Трифонов, те са били използвани по трагикомичен начин от Бойко Борисов. Ето какво пише Трифонов:

"И каква стана тя?!Сега Сарафов е главен прокурор.И какво се промени?Вие от Продължаваме промяната и Демократична България сте големи лавандули.Бяхте използвани, за да изперете Бойко Борисов и да премахнете основната заплаха срещу него.Вярно, сега имате власт, но Бойко Борисов може да ви я вземе, когато си поиска.

И сега той ще ви изнудва, ще ви заплашва и ще ви свали, когато сам си реши.Тоест, той ви употреби, както си пожела!И вие в неговите очи доказахте, че сте абсолютни аматьори.Щеше да ми е много забавно, ако не беше тъжно.Я ми кажете кой сега направи услуга на мафията?Вие, бе, да - вие!Трябва да работите нещо друго.

А Христо Иванов се оказа Снежанка в ръцете на „Осемте джуджета“.  Това разбира се е филм за възрастни."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай