Скандален Георги Марков! Какво каза за САЩ и Европа

И как определи Бойко Борисов и ПП

Скандален Георги Марков! Какво каза за САЩ и Европа | StandartNews.com

Какво се случва по света и у нас

1. "Украйна е загубила 300 000 военнослужещи от нашата прокси война". Казва го в прав текст по Fox News кандидатът за президент на САЩ Едуард Кенеди-младши, племенник на убития президент Джон Кенеди, член на Демократическата партия, професор по право.

2. В света тече могъщо антиамериканско обединение под различни формати - БРИКС на Китай, Индия, Русия, Бразилия и Южна Африка. ШОС пак на Китай, Русия, Индия, но и с Иран, Пакистан, Саудитска Арабия, Казахстан, Лаос, Камбоджа, Беларус, Египет, Монголия, Азербайджан и др. На портата са още дузина страни начело с Турция и Израел.

Опитът да се изолира Русиа не успя и това е огромна грешка на Байдън. Получи се нов огромен полюс с многомилиардно население и военни и икономически ресурси, каквито СИВ и Варшавския договор нямаха.

3.Русия да не я мислим. Тя си намери широк терен за съюзи. Лошото е, че за поколения напред християнството изглежда загубено за Европа. Западната част е безнадеждно ислямизирана и потънала в третия пол и джендър идеологията. Западните лидери отдавна нямат в речника си думата християнство.

4. Затова в петък папата се запътва за Будапеща, а в неделя пред уникалния парламент ще направи безпрецедентно молитва за мир в Украйна, а мотото на визитата е: "Христос е нашето бъдеще!"

Защо в Будапеща? Ами защото само Орбан говори за мир и християнство от премиерите в Европа. Пръв се противопостави на мигрантската вълна и хвърли Истанбулската конвенция отдавна в Дунава. Прочее, почти няма унгарски град без католически университет или училище. Германски и френски католически семейства започнаха да се преселват в Унгария - край Балатон, град Кестхей, са вече над 15 000.

В Англия кметът на Лондон е пакистанец, а премиерът - индиец. Популярният писател Дъглад Мъри казва: "Дано не ни се налагат войни с тези страни".

Въпрос на няколко десетилетия е етнически партии да управляват Западна Европа - Африканско лято и Арабска пролет.

5. След посещение в Пекин френският президент Макрон би канжаба: "Европа да се събуди, за да не стане васал на Америка". Може би се е сетил за думите на Де Гол, че винаги трябва да помним: "Американците не са европейци, а Англия е остров".

6. В Америка, за разлика от европейската ислямизация, тече латиноамериканизация. Байдън си внася избиратели. Миграцията е гигантска, престъпността - небивала, а организациите на Сорос уреждат латиното с бързо гражданство. Сорос яхна прокуратурата отдавна, а неговият прокурор от Манхатън тръгна на политическа разправа с Тръмп по начин, непознат в американската история.

Каква история, след като паметниците на президента Линкълн и генерал Ли бяха изпотрошени.

7. У нас пък Бойко отива на лидерска среща с ПП и ДБ. Ами, какви лидери са Кирчо, Христо Иванов и Кокорчо от Делиормана с име Атанасов. Та те нямат партии, а НПО-та, Христо Иванов, например - Българският институт за правни инициативи. Досега инициативите им са две - смяна на Цацаров и смяна на Гешев с прокурори прогресисти, както заповяда публично отпреди време Сорос.

Ако разделим 600 000 гласа на седемте уж партии на ПП и ДБ се получава под 100 000 гласа на партия. Какъв резил! Ами то квадратчето "не подкрепям никого" взе повече.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай