Скандал. Как Нинова е учила Радев да говори

Обикаляла е по селй и паланки, да го научи да говори

Скандал. Как Нинова е учила Радев да говори | StandartNews.com

Остри критики към президента Радев отправи Корнелия Нинова.

На въпрос как би отговорила на критиките на президента Радев за оръжията, Нинова коментира, че думите му са манипулация. „Той знае много добре, че тези износи сега са по договори, сключени от неговите служебни кабинети“, каза Нинова.

„Аз имам лична отговорност за успеха на Румен Радев. Никой не го познаваше, срещу мен застана цялата партия и цялата държава. Един месец съм обикаляла по села и паланки с него, той не можеше да говори политически. Всичко това бяха усилия на БСП“, каза Корнелия Нинова в отговор на въпрос дали Румен Радев все още е президент на левицата.

„Изненадват ме някои от реакциите му. Надявам се да остане обективен в оценките си“, каза Нинова.

„Чухме крайни мнения, но Русия спрямо България е приятелска държава“, смята министърът на икономиката Корнелия Нинова. В предаването „Защо, господин министър?“ по бТВ лидерът на левицата отговаряше на въпросите на Мария Цънцарова.

„По-голямата част от обществото у нас смята Русия за приятелска държава – затова беше и този висок процент да не изпращаме оръжия. Втората част са политическите оценки – там чухме крайни мнения, дори на хора в коалицията. Спрямо България е приятелска държава“, смята Нинова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай