Сидеров предложи нов МВР-шеф от "Атака"

Сидеров предложи нов МВР-шеф от "Атака" | StandartNews.com

София. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров бе на около 60-минутна среща с шефката на БНТ Вяра Анкова и с цялото ръководство на обществената телевизия. На излизане от сградата на БНТ той обясни, че не е доволен от срещата, тъй като са имали разногласия по отношение на това доколко националната телевизия отразява обективно партия "Атака" и протестите срещу правителството.

Според Сидеров хората, които правят шествие, са "едни пияни младежи, които се въргалят на Орлов мост". Той обясни, че полицията не действа адекватно, а министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев не се справя със задълженията си, и затова предлага вариант за министър да бъде издигнат човек от неговата партия.

Сидеров обясни, че днес се е появил с палка пред парламента, защото "с нея разгонвам помияри". По думите му в София има много бездомни кучета, които в последно време се разхождат в центъра и Фандъкова не се справя. Той обвини всички медии, че не отразяват обективно протестите, които са, според него, организирани от шепа хора, платени от ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай