Сидеров: Мога да напусна НС още утре, мечтал съм си го

Сидеров: Мога да напусна НС още утре, мечтал съм си го | StandartNews.com

София: „За мен парламентът не е цел. Мога да го напусна още утре. Да ти кажа честно, съм мечтал за това, защото ми е дошло до гуша - така са ме плюли и са ме ритали, както никой друг политик през тези 8-10 години", заяви в предаването "На светло с Люба Кулезич" по Нова телевизия лидерът на ПП Атака Волен Сидеров. Той смята обаче, че оттеглянето му от политическата сцена няма да промени нещата към по-добро.

 

„Когато създавах партия Атака, Валери Симеонов не си мръдна пръста. Попитах го дали може да помогне, защото трябваше финансиране за депозит, той каза: „Не може, сега съм затруднен". Тази партия си я направих сам. Той дори не дойде на учредяването. В един момент при обиколките видя колко хора се трупат, и започна да се включва", добави той. Сидеров определи включването на Слави Бинев в евролистата през 2007 г. като грешка и заяви: "Извинявам се за лицето Слави Бинев".

 

Сидеров поиска право на отговор след участие в предаването на евродепутата Слави Бинев и Валери Симеонов, съпредседател на Националния фронт за спасение на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай