Сидеров: Атака я няма 4 дни и държавата ще се срине

Сидеров: Атака я няма 4 дни и държавата ще се срине | StandartNews.com

София. "Чакате Атака, за да направите кворум. За какво ви беше това, г-н Борисов? За да покажете, че без мен не можете? Аз ви липсвам. Свикнете. В края на октомври имам пътуване. Имаме срещи, понякога ще отсъстваме. Но духом сме с вас. Подкрепяме ви в градивни идеи. Но идеи не виждам. Дръжте се сериозно, дръжте се на ниво. Очаквам да има дебат по въпроси, които засягат живота на българите", коментира лидерът на партията Волен Сидеров в парламента.

"Атака я няма за 4 дни и държавата ще се срине. Недейте така, мислех ви за по-сериозни политически сили. Какъв е изводът за вас – пазете ни, пазете ни като стайно цвете, защото без Атака държавата се срива", коментира лидерът на партията Волен Сидеров в парламента.

"Дами и господа от ГЕРБ – защо дори в днешния ден, когато ще се гласува вота, който вие сте внесли, в зала не е цялата ви група, липсват ви 12 души. Липсва и лидерът ви", заяви Сидеров.

При влизането на Борисов в пленарната зала, Сидеров се обърна към него: „А, г-н Борисов. Напоследък сте станал толкова незабележим.

Отидохме да се оплачем от една депутатка, която е от ЕНП. Г-н Борисов, защо членувате в такава група, която се крие и не отваря вратите на българска делегация", заяви Сидеров.

Сидеров заяви, че лично Бойко Борисов го е запознавал с Жозеф Дол на прием в Бояна и го е представил като виден политик в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай