Сблъсък между Волен Сидеров и полиция по време на митинг

Сблъсък между Волен Сидеров и полиция по време на митинг | StandartNews.com

Сблъсък между лидерът на Атака" Волен Сидеров и полицията. Той е станал по време на предизборен митинг на националистите в центъра на София, съобщава бТВ.

Лидерът на националистите е влязъл в словесна разправа с полицай и се оплакал, че е блъскан от органите на реда по време на мероприятието. Разговорът между двамата продължил около 15 минути.

Сидеров е настоял униформения да се легитимира и изтъкнал пред журналисти, че от МВР имат политическа поръчка за спиране на митинга му. Служителят на реда е забелязал предмет, приличаш на нож, намиращ се в джоба на депутата. Помолил го е да го извади, но Волен не се подчинил.

По-рано днес близо 200 активисти на „Атака" се събраха в центъра на София и тръгнаха към Ректората с руско знаме, носещи плакат, който гласи: „НАТО, не ни въвличай във война с Русия". Шествието се насочи към сградата на МВР, където протестиращите поискаха оставките на Румяна Бъчварова и на премиера Бойко Борисов.

Стандарт Нюз припомня, че наскоро Волен Сидеров направи среднощен скандал пред магазин на "Раковска" в столицата, за който твърдеше, че се продават наркотици и цигари без бандерол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай