Къде прати Радев депутат от БСП

Бил тотално разочарован от него

Къде прати Радев депутат от БСП | StandartNews.com

Депутатът от БСП Явор Божанков написа пост във фейсбук, в който споделя отрицателно мнение относно президента Румен Радев. Към публикацията си той е приложил и снимка на лидера на "червената" партия Корнелия Нинова.

Ето и пълният текст на поста, който публикуваме без редакторска намеса:

"Публикувам тази позиция, защото днес за първи видях Радев да борави с гербаджииски опорки. Попита и как плащали Германия и Австрия за газ. Преди обяд имаше фалшива новина, че двете страни плащат в рубли. Самият канцлер Карл Неймар реагира по-късно в Туитър и го определи, като пропаганда и фалшива новина. Това не е онзи Радев, за когото излязох да протестирам пред президенството. Съжалявам искрено. 

“Г-н Радев, искате аз да обясня на левите хора какво става с българското оръжие, но ще трябва вие да обясните на тези, които два пъти ви издигат и избират за президент какви договори за износ на оръжие е подписало вашето служебно правителство. Защото и сега, разрешения за износ се издават въз основа на подписаните тогава.

И много добре знаете, че дестинациите и тогава, и сега са същите - над 50 държави и нито една не е Украйна. Ще трябва да обясните на левите хора защо така яростно нападате собственото си отроче -"Продължаваме промяната", което създадохте, за да убиете БСП. 

И най-вече да обясните метаморфозата си от вдигнатия юмрук срещу Борисов преди година до абсолютния ви синхрон днес.”

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай