Четвъртък,

Ревизоро с мощна атака. Отровни думи за кабинета и пенсиите

От: Редактор -
2330
Ревизоро с мощна атака. Отровни думи за кабинета и пенсиите
A
A
A

Бившия екоминистър Емил Димитров коментира в предаването „Пресечна точка“ по Нова ТВ Великденските надбавки, но и новите цени на газ и топла вода.

„Предишният премиер ходеше с джипка и даваше по 50 лв., за да го обичат. Сегашният ходи с три джипки и пак дава по 50 лева. Винаги, когато правителството не може да вдигне пенсиите, защото вдигането на пенсиите е нещо трайно, дава малки подаръци, за да покаже загриженост.

Хайде сега за Великден по 50 лева да видите колко ви обичаме, а от следващия месец вдигане на газта - ама то такова е международното положение“, така коментира Ревизоро помощите.„Ние закъсняхме с една година с плана за развитие и утре да го подпишат сигурно парите ще ги получим след още една година. И аз да съм в Европарламента ще си кажа: явно нямате нужда от тия пари да се развивате и нищо не правите, за да си ги вземете. Накрая ще ни отрежат с тия пари за да ги дадат на Украйна.“

Бизнесът тепърва ще разбере колко ще му е тежко. Да се надяваме тази война да не продължи толкова дълго и да се върнем на изходната позиция преди нея.

ЕС ще вземе от тези пари от плана за присъединяваме и ще отиде за Украйна, а ние ще платим на руснаците през газта. Хубаво е пенсионерите да вземат някой лев, но стана уровновиловка - ако си работил 40 години, вземаш с 50 лева повече от този, който не е работил, но ние го наричаме социално.

Тези дето са работили, не го приемат по този начин, но никой не ги пита. За пореден път противопоставяме майките с децата на пенсионерите. Знаем, че не могат, но да не бяха обещавали.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички