Райчев с прогноза кой ще бие сервиса на изборите

Ако си мисли Борисов, че ДПС са му в кърпа вързани, се лъже

Райчев с прогноза кой ще бие сервиса на изборите | StandartNews.com

В момента политиците играят позиционна игра, в която противниците по интересен начин се ориентират към различни цели. Отчетливо играят за образ, не правят сметки, а правят имидж. За мен те не успяват. Това заяви Андрей Райчев в предаването "Лице в лице".

ПП ще получат след изборите не само центристки, но и десни критици, Партията на Христо Иванов няма вариант да не ги критикува, иначе рискува партийния живот. Така че ПП Обявиха още един фронт, смята социологът.

Те се чувстват силни, играят за победа. Същото е и при Борисов. И той се чувства силен, и той ще играе за победа. И двете партии се чувстват силни и играят за победа. А това е за Борисов голям успех, досега той беше в отбрана. важно е кой ще бие сервиса, смята Райчев.

ДПС могат да бъдат ключов фактор при определена ситуация. Те изчакват да видят как ще се развият нещата.

Наблюдавам Доган от 30 години и съм свидетел как той ненавижда да стои в помещения с една отворена врата. Винаги иска и втора да е отворена. И сега така ще е. Пришиват ДПС към ГЕРБ. Но на Борисов, те не са му в кърпа вързани, казва Райчев.

Докато другите се бият помежду си, Корнелия Нинова се бие сама със себе си. Лявото върви под 200 000 гласа, каза още Райчев. Ще има ли кабинет? Теоретически хладно погледнато, не. Но трябва да има. Политиците след изборите трябва много сериозно да помислят как изглежда България през 2022 и 2023 година и какво ще става при положение, че войната няма да приключи, заяви Райчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай