Събота,

Рашков: Да добавят още имена в списъка на Петков

От: Агенция Стандарт -
198
Рашков: Да добавят още имена в списъка на Петков
A
A
A

Вътрешният министър очаква от прокуратурата списъка с 19 души, които вчера премиерът предаде на държавното обвинение. Бойко Рашков обяви и че скоро ще има нови разкрития за язовирите, които е трябвало да бъдат ремонтирани.

Вътрешният министър все още не е получил папката с 19-те имена, които вчера премиерът Кирил Петков предаде на прокуратурата за хора, които, по думите му, са свързани с криминални и икономически престъпления.

"Нека да видим все пак какво ще ни прати прокуратурата, може пък тя да добави някой, например от бившите управляващи, което ние да видим, да проверим и да започваме да разследваме, който е останал например вън от вниманието на органите на МВР, а прокуратурата има данни за това, че някой от бившите управляващи е участник в извършването на престъпление и да ни изненада българската прокуратура с подобен случай, с който ние веднага ще се заловим", заяви Бойко Рашков, цитиран от БНТ.

По материали, изпратени в прокуратурата за разследванията на АМ "Хемус", вътрешният министър обяви, че до момента няма обратна информация от прокуратурата.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички