Рашков: Да добавят още имена в списъка на Петков

Вътрешният министър обяви, че скоро ще има нови разкрития за язовирите

Рашков: Да добавят още имена в списъка на Петков | StandartNews.com

Вътрешният министър очаква от прокуратурата списъка с 19 души, които вчера премиерът предаде на държавното обвинение. Бойко Рашков обяви и че скоро ще има нови разкрития за язовирите, които е трябвало да бъдат ремонтирани.

Вътрешният министър все още не е получил папката с 19-те имена, които вчера премиерът Кирил Петков предаде на прокуратурата за хора, които, по думите му, са свързани с криминални и икономически престъпления.

"Нека да видим все пак какво ще ни прати прокуратурата, може пък тя да добави някой, например от бившите управляващи, което ние да видим, да проверим и да започваме да разследваме, който е останал например вън от вниманието на органите на МВР, а прокуратурата има данни за това, че някой от бившите управляващи е участник в извършването на престъпление и да ни изненада българската прокуратура с подобен случай, с който ние веднага ще се заловим", заяви Бойко Рашков, цитиран от БНТ.

По материали, изпратени в прокуратурата за разследванията на АМ "Хемус", вътрешният министър обяви, че до момента няма обратна информация от прокуратурата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай