Радев удари Борисов за децата, но и го подкрепи

Театър за наивници нарече Радев защитата, която Борисов направи за президентския син

Радев удари Борисов за децата, но и го подкрепи | StandartNews.com

Президентът Румен Радев атакува Борисов за вчерашния му призив да не се намесват семействата в партийните борби, но в същото време и го подкрепи.

Театър за наивници нарече Радев защитата, която Борисов направи вчера за президентския син Георги. "Мисля, че това е театър за наивници. Знам много добре откъде идват атаките към мен и моето семейство”, каза президентът. И допълни: „Категорично не приемам да се намесват семействата и да бъдат преследвани”.

Знаете, че протестите на българите са закономерен резултат от политиката и действията на министър-председателя. Българите от месеци протестират под прозорците на Министерски съвет, но там няма никого", заяви Радев. Той е в Плевен по случай Деня на лозаря и празника на Свети Трифон Зарезан.

Радев предрече управление на страната от коалиция. „По отношение на всички процеси, които вървят за коалиране, трябва да мислим кой ще е най-добрият вариант, за да имаме добър за страната резултат”, заяви Радев. „Категорично има ощетени българи от сегашните противоепидемични мерки. Тези огромни пари, които се раздават от телевизора, не стигат до най-засегнатите“, допълни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай