Първи думи през сълзи на пиарката на Борисов

Ето какво каза Севдалина Арнаудова

Първи думи през сълзи на пиарката на Борисов | StandartNews.com

"Нямам идея, не ми беше казано за какво тършуваха. Знам само, че полицията беше пуснала официално прессъобщение, преди да дойдат в нас". Това заяви обляна в сълзи пиарката на Бойко Борисов Севдалина Арнаудова на излизане от ареста. Тя, Борисов и Владислав Горанов бяха пуснати тази вечер от ареста.

"Много полиция дойде, 3 патрулки, охранителна полиция. Разследващи лица, поемни лица. Казаха, че влизането беше по неотложност. Претърсването продължи от 9 до 3 през нощта, полицаите се държаха нормално.

Намериха рекламни материали и картички, и един тефтер. Нямаме обвинения", каза още ПР-ката на Борисов, който малко преди нея напусна сградата на "Главна дирекция "Национална полиция" (ГДНП).

"24 часа бяхме държани без обвинения. Без да дойде разследващ полицай. Дойдохме тук, взеха ни личната карта, телефоните и ни отведоха в ареста на 7 РПУ. Прекарах нощта на стол, нямам представа как е детето ми", каза сподели още Арнаудова.

"В момента искам да се прибера и да си видя детето", каза тя. И допълни: „Най-интересното е, че Петков си позволи да въвлече името и на Лаура Кьовеши в това нещо. В показанията, които е дал, той е заявил, че това е станало с нейно знание и нейно разпореждане".

"Скандално е, всичко е скандално. Нашите колеги са във връзка с ЕНП и с комисарката по вътрешен ред и правосъдие. Доколкото знам, са влезли и в контакт с Лаура Кьовещи", уточни тя.

"Как си обяснявате факта, че мога да навредя на човека с 19 обвинения? Това е абсурдно. Мафията си има държава", каза още Арнаудова.

"Нямам представа защо влязоха. Влизането беше по неотложност. Сега опитаха да проведат разпит, но ние нищо не сме казали, тъй като сме давали показания през декември", обясни тя

"Нямам намерение да се укрия, имам намерение да се прибера", заключи пиарката на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай