Първи думи на Цветанов: Имам конкретно решение

„ГЕРБ за мен е кауза, оставам лоялен към премиера”, каза Цветан Цветанов

Първи думи на Цветанов: Имам конкретно решение | StandartNews.com

Имам конкретно решение, споделил съм го до момента само със съпругата ми и сега ще го споделя с премиера. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, след като кацна на летище София след работно посещение в САЩ, предаде Агенция Фокус.

ВИЖ ОЩЕ: Държавата в очакване на Цветанов

„Първо го споделям с човек, с който трябва действително да го обсъдя - премиера Борисов. Имам конкретно решение, споделил съм го до момента само със съпругата ми и сега ще го споделя с премиера, като в общи линии през последните няколко дни сме обсъждали какви са възможните варианти“ заяви той.

„ГЕРБ за мен е кауза, оставам лоялен към премиера”, каза още Цветанов.

Атаката срещу мен е добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори, лоялността ми към премиера и ГЕРБ ще продължи и занапред, категоричен бе Цветан Цветанов.

ВИЖ ОЩЕ: Биха в аванс дузпата на Цветанов

„Много е хубаво, че за този период от време, в който отсъствах от страната, много се наслушах и много се нагледах - имах възможност да се запозная с всичко това“, заяви Цветанов. По думите му атаката срещу него е добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори и във връзка с много решения и коментари, които е правил през всички тези години.

„От 2001 г. работим, лоялността ми към премиера и към ГЕРБ, която за мен е кауза, ще продължи и занапред“, каза още Цветанов.

Цветанов коментира, че оставката е личен от всеки един човек. „Аз ще направя своя личен акт, след като запозная и премиера Борисов“, добави той.

По думите му скандалът с апартаментите няма да попречи на изборите. Аз смятам, че сме сериозни хора и всеки един трябва да си направи извода какво се случи и трябва да излезем действително много по-консолидирани, добави Цветанов.

Поправките в Закона за устройство на територията нямат отношение към строителството на кооперацията „Златен век“, обясни Цветан Цветанов. „Мисля, че за всички специалисти по ЗУТ се видя, че тази поправка няма никакво отношение към кооперацията „Златен век“. Това беше казано от експерти. Няма нищо общо със сградата“, заяви той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай