Събота,

"Промяната" ври и кипи. Ето защо Дунчев изгоря

От: СТАНДАРТ -
3701
"Промяната" ври и кипи. Ето защо Дунчев изгоря
A
A
A

„Продължаваме промяната” ври и кипи преди изборите. Александър Дунчев постави ултиматум – или ще е водач на листата в София област или няма да участва на вота.  

"Емоционалността на господин Дунчев му изигра лоша шега. Той постави ултиматум, че ще участва в изборите само, ако е водач на листа. Уважихме избора му и той няма да участва в тези избори", коментира Искрен Арабаджиев в студиото на БНТ.Арабаджиев заяви, че от "Продължаваме промяната" нямат търкания с други колеги.

"ПП и ДБ искаме да покажем, че въпреки различията, които имаме, повечето неща ни обединяват. Виждаме, че това, което се случи с пенсионната система и младите хора с деца, оказва влияние", каза още той в предаването "Денят започва" по БНТ.

"Инфлацията е голяма, но ние имаме средна инфлация за Европа. За 7 месеца не можем да наваксаме с всичко. Ще усетим това в дългосрочен план", заяви депутатът от ПП.

"Решението на ЦИК скрива най-важният процес по отразяване и преброяване на изборните протоколи", коментира Искрен Арабаджиев.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com