"Промяната" се похвали какво оставя в държавата

Румен Радев е наченал да критикува властта след като е започнала да върши работа

"Промяната" се похвали какво оставя в държавата | StandartNews.com

Ние оставяме енергетика с овладян ценови шок и немалко стъпки за диверсификация. Краят на това управление е стъпка 1, предстои стъпка 2 - изборите. Това обяви пред НоваНюз "Офанзива" депутатът от "Продължаваме Промяната" Виктор Насър.

По думите му президентът Румен Радев е наченал да критикува властта след като е започнала да върши работа. "Не мисля, че той има деструктивна роля в свалянето на правителството. Оставяме хазна 1,5 млрд. лева излишък. Средно около 150 лева получава всеки български пенсионер - повече отколкото за последните 12 години. Нямаме пенсии под прага на бедността. Имаме увеличение на учителски заплати и медици. Също така има ръст на възнагражденията в МВР и МО", посочи народният представител.

Според Насър управляващите не са позволили високите цени на тока да се пренесат в продуктите. "Поехме повече битки наведнъж. Втурнахме се да работим директно, не предоставихме информацията в надлежен вид. На следващите избори ще направям правилната кампания към избирателите, за да ни се доверят", подчерта Насър. И допълни, че ПП не вижда ГЕРБ като коалиционен партньор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай