"Промяната" бесни, изключват министър (ВИДЕО)

Кирил Петков и Христо Иванов напуснаха консултациите

Абсолютно взривени сме от състава на правителството и най-вече от оставането на Калин Стоянов. Така Кирил Петков скочи минута, след като служебният премиер Димитър Главчев обяви състава на кабинета.

ВИЖ ОЩЕ: Новият кабинет. Ето ги министрите! Големи изненади (НА ЖИВО)

С изпънато лице Петков заяви, че предложението за Калин Стоянов и Валентин Мундров, който поема електронното управление, е обида за ПП-ДБ.

ВИЖ ОЩЕ: Главчев обяви най-трудното си решение за министър (ВИДЕО)

"Искам да коментирам няколко много явни проблема, които виждаме от самото начало. Може би най-високата цел, която трябва да постигне един служебен кабинет, е провеждането на безпристрастни избори, където купеният вот да бъде ограничен максимално. Изборът на Калин Стоянов за нас е не само провокативен, той е обида, в опита да се прикрие зависимост на този служебен кабинет", заяви треперейки Кирил Петков. 

„Промяната” изключва Георги Гвоздейков от редиците си, защото той реши да остане министър на транспорта, стана ясно от думите на Кирил Петков. Вчера разговарях с него и му казах, че решението ще си е негово. Той избра, ние го изключваме, каза Петков. Той, Христо Иванов и Атанас Атанасов напуснаха консултациите при президента.

ВИЖ ОЩЕ: Радев с най-важното решение! Датата на изборите (ВИДЕО)

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай