Президентът: България има нужда от работещ парламент, избран от народа - гласувайте

Президентът: България има нужда от работещ парламент, избран от народа - гласувайте | StandartNews.com

София. "Искаме система на правораздаване, модерна инфраструктура, младите да остават в България - само заедно можем да го постигнем!", това каза президентът на РБ Росен Плевнелиев, след като упражни правото си на вот в столицата. "Както можем да сме обединени в целта, така да бъдем обединени и в средството - а това е да гласуваме всички заедно, единно", допълни държавният глава. 

"Гласувайте масово, гласувайте всички, тези избори определят бъдещето на България за много години напред. Аз ще продължа да работя много и посветено, защото България има нужда от работещ парламент, избран от народа", каза още Плевнелиев, като изкоментира спешната нужда от реформи - пенсионна, в здравеопазването, в енергетиката, която е пред инфаркт, в сектора за сигурност, а "защо не и в закона за референдумите".

"Никакви избори повече, а отговорно отношение на политиците. Политиците да имат ясното усещане за спешност и отговорност. Удобно посочваме държавата, когато имаме проблеми, но само с колективна отговорност като нация можем да вървим напред. Не може да се изисква само от политиците, ако народът не гласува", наблегна отново президентът с апел към избирателите към масово гласуване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай