Премиерът: Искам да помогна на ЦСКА

Премиерът: Искам да помогна на ЦСКА | StandartNews.com

"Истински искам да помогна на ЦСКА, повечето правителство е от ЦСКА". Това заяви премиерът Бойко Борисов пред бТВ по повод кризата в отбора на "Армията"."Само да ми кажат как", добави той.

"Професионалист съм в тениса, изкарвам пари...", каза шеговито министър-председателят. Преди дни в интернет се появи новина, че именно Борисов може да замести Григор Димитров в "Купа Дейвис". "Залагаме пари, на сладоледи играем, на пилета, на таратори, на доматен сок, на по 5-10 лева - да ти ги направят на фунийка, да ти ги сложат на ракетата", коментира още премиерът по повод облозите в тениса.

Борисов обаче се оплака, че има много карикатури с него, където е нарисуван твърде дебел. "Аз съм в отлична спортна форма, спортувам редовно. Играя футбол и тенис", подчерта той. И добави, че може да се появит рисунки за това "как кърка и пада", но уточни, че той "не близва".

Премиерът разказа през смях как министърът на здравеопазването Петър Москов е изгубил залагане от него за пореден път- за мача Челси-Арсенал. И бе категоричен, че вече няма време да играе с тигрите от Бистрица.

Селфи с кучето бе другата тема, която той коментира в края на интервюто. "Аз съм горещ почитател на българското овчарско куче, първо гледах една немска овчарка, на една възраст с моите кучета. Исках да видя при едно и също възпитание какво е сравнението между породите. Нашите овчарки не отстъпват по нито едно качество, освен че са по-зли", обясни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай