Предупреждение от Карадайъ! Сериозна закана

По повод на заплахите от страна на ПП

Предупреждение от Карадайъ! Сериозна закана | StandartNews.com

Някои хора с ясното съзнание, че целенасочено нарушават законите на страната, се включиха в политическите процеси на България. Те живеят с представата, че историята и живота започва от сега. За тях е по-важна венецуелската машинация да им произведе властта, отколкото доверието на българските граждани. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

ВИЖ ОЩЕ: ДПС с ключово предложение. Кани всички на срещи

По думите му ДПС е защитава машинния вот заради много недействителни гласове.

Доверието в крайния изборен резултат не се подкрепя. Когато един модел показва дефект, който показва недоверие в изборния резултат, е нормално да се търсят решения", смята той.

Според него за пореден път се налага да си говорим за избори, правила, демокрация, поведения и норми.

"Ние сме призвани и ще защитаваме демокрацията в България", каза Карадайъ. И коментира заявеното от "Продължаваме промяната" намерение за предизвикване на улични безредици.

"Призовават, че ще има неподчинение, блокажи в София. Ако призивът е този и се очаква и ние да блокираме, мисля, че никой не се съмнява, че ако някой може да блокира Орлов мост или няколко улици, ние можем да блокираме цяла България. Някой съмнява ли се? Ако с 2000 души някой си мисли, че ще прави неподчинение и ще руши демокрация в нашата Родина България, та ние минимум 20 000 ще изкараме в защита на демокрацията в България", заяви Карадайъ.

Очаквайте подробности!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай