Политик на ДПС става зам.-областен управител на Стара Загора

Политик на ДПС става зам.-областен управител на Стара Загора | StandartNews.com

Стара Загора. Човек на ДПС бе назначен за един от заместниците на областния управител на Стара Загора Живка Аладжова.

Със заповед на министър-председателя Пламен Орешарски за заместник областен управител бе назначен д-р Тунджай Рамадан Йозтюрк. Встъпилият на 11-ти юли беше в избирателната листа на ДПС за парламентарните избори в 27-ми МИР - Стара Загора.

Д-р Йозтюрк е роден на 4 декември 1978 г. в гр. Пловдив. По образование е лекар - специалист по очни болести. Завършва Тракийския университет, като специализира офталмология от 2005 г. до 2009 г. в Медицинския факултет. Практикувал е в очен център „Зенит" в Казанлък и Стара Загора, а от миналата година до назначаването му като зам. областен управител е практикувал в очната клиника на УМБАЛ Стара Загора – ЕАД.

Д-р Тунджай Йозтюрк е участвал в множество национални и международни научни форуми - семинари, конференции, конгреси и е член на Съюза на очните лекари в България, Българското дружество по Офталмология, Съюза на българските контактолози и на Националната глаукомна асоциация. Придобива организационни умения по време на семинари, организирани със съдействието на евродепутати и неправителствени организации, както и по време на висшето си образование и специализация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай