По какво си приличат Борисов и Тръмп?

И двамата са политически животни, каза проф. Йонко Мермерски

По какво си приличат Борисов и Тръмп? | StandartNews.com
  • И двамата са политически животни, каза проф. Йонко Мермерски

Доналд Тръмп и Бойко Борисов си приличат. Това коментира проф. Йонко Мермерски, който от 30 години живее в САЩ, има над 30 труда по химия и природна медицина и стана популярен у нас, след като превеждаше на Борисов и Тръмп в Белия дом. Има паралел между тях, и двамата според мен са „политически животни“, не ги обиждам, „политически същества“, натурални, каза проф. Мермерски в предаването „Беновска пита” на Канал 3.

Според него и двамата имат личен ангажимент в политиката,  знаят как да чупят леда и имат моменталната жива комуникация. В  ЕС се провалят, защото се опитват всичко да бъде по някакви „дървени“ правила или „студени“ правила. Ако караш само по някакви конкретни правила без да има толеранс, няма как да се постигне споразумение и компромис!, коментира още Мермерски. Той очаква Тръмп да спечели, защото той дава отпор на либерализма, който вече започва да преминава границите.

Йонко Мермерски коментира протестите у нас. Не виждам някаква организирана, хомогенна маса от хора, които протестират за нещо, каза той и допълни, че също като в САЩ сред демонстрантите са инфилтрирани провокатори. И за съжаление в този случай посланието на желаещите положителна промяна и положителни промени в обществото биват заглушени, каза професорът. Не виждам единна опозиция, заключи той.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай