Сряда,

Петков пак кандидат за премиер? Промяната готви изненада

От: Иван Ангелов, кадър Нова ТВ -
8916
Петков пак кандидат за премиер? Промяната готви изненада
A
A
A

Никой от нас не е женен за мястото и поста си. Вече сме излъчвали трима кандидати за премиер. Така Калина Константинова от "Продължаваме промяната" отговори на въпрос в Нова телевизия кого ще издигнат за премиер, ако получат мандат в следващия парламент и дали това ще са отново Кирил Петков или Асен Василев.

Но уточни, че не знае и по този въпрос все още няма решение.

Цялата мръсна машина работи за това да обясни на хората как в следващото НС нищо няма да е по-различно, няма да се случи нищо, критикува тя.

Тръгваме с тези партньори, с които смятаме, че можем да работим, и искаме да вдигнем цяла вълна. Нашият план е - искаме да направим коалиция на надеждата, да обединим всички будни хора, които са се борили с държавата в последните години, за да я променят, обясни Константинова. Разговаряло се с всички граждански формации.

Програмата ни този път е с каузи. Политическите приоритети да се подредят от тези будни хора, допълни депутатката. И бе категорична, че няма да се отметнат от приоритетите си, само за да бъдат на власт.

Не, не мисля, че се е случило - така Константинова отговори на твърденията на Румен Христов, че ПП и ДБ неофициално са канили и СДС в новата си коалиция.

Цялото общество не приема правителство ГЕРБ-ДПС, тях ги е страх, иначе щяха да го предложат още в този парламент, категорична бе депутатката от ПП.

Когато ние сме първа политическа сила, останалите партии ще са принудени да следват приоритетите ни, отби тя всякакви въпроси дали от ПП са готови на отстъпки, за да има правителство в следващия парламент, а не 6-и избори след него.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията