Сряда,

Партия МИР готова с план как да избегнем тежките кризи

От: Стандарт -
106
Партия МИР готова с план как да избегнем тежките кризи
A
A
A

Във връзка с решенията и процесите в Европейския съюз за закриване на топло-електрическите централи, Република България вече спря вече свои мощности, а грешните и недалновидни решения на правителство на Продължаваме промяната, БСП и Демократична България доведоха до разрив в дипломатическите отношения с Руската федерация. Всичко това води България и българския народ към изключително тежка енергийна криза, която води след себе си освен сериозни и непознати нива на увеличение на цените на електрическата енергия, горивата и отоплението, но и сериозна икономическа и социална криза.

Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) проявява сериозна загриженост във връзка с тези процеси и продължава последователно да отстоява тезата, че при вземането на политически решения водещи трябва да бъдат националните интереси на България.

Партия МИР има решение как България да избегне задаващите се тежки кризи и в тази връзка организира специална пресконференция по време на която ръководството и експертите на партията ще представят своите експертно обосновани решения.

Пресконференцията на партия МИР ще се проведе на 11 юли 2022 г. (понеделник) от 11:00 часа в Национален пресклуб БТА в гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 49.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички