В атака. Как Кирил Добрев закова Нинова

Той също така каза дали напуска БСП

В атака. Как Кирил Добрев закова Нинова | StandartNews.com

За да няма пак изненадани от кръга около Нинова: след последното заседание на НС на БСП, сезирах компетентните органи за поредните нарушения на законите в страната и Устава на БСП.

Това написа във "Фейсбук" Кирил Добрев.

ВКС приема, че изключването ми и наказанието на Калоян Паргов са в “противоречие с изрични разпоредби на Устава на БСП и със самия правилник за работа на Националния съвет…” решението е окончателно и не подлежи на обжалване. Въпреки това, “държавникът” Нинова нарушава закона и отказва да изпълни съдебно решение.

За да прехвърли отговорността ,”юристът”Нинова пише искане за разяснение до Общопартийната контролна комисия.

Мисля, че съдебните решения се изпълняват, а тълкувания може да дава само съда, а не партийната комисия, освен ако желанията на Нинова и решенията на пратийните органи не са започнали да важат с по-голяма сила, отколкото Конституцията и законите на страната.

Казусът не е интересен заради Кирил Добрев, с или без “документ” аз съм си социалист. Има една единствена причина, която заслужава внимание и тя е дали, когато имаш претенции да си държавник, имаш качествата да спазваш българските закони в моментите, в които не те кефят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай