Отново разбиха клуба на Атака в Добрич

Отново разбиха клуба на Атака в Добрич | StandartNews.com

Добрич. За трета поред година вандали са разбили партийния клуб на Атака в Добрич. Пред "Стандарт" областният координатор на партията Атанас Атанасов сподели, че почеркът на посегателство е един и същ и припомни, че тази година вандалщина над клубната база, която е общинска собственост и партията ползва по закон срещу наем имаше през март и през лятото.

"Отново е разбита оградата и прозорците. Преди две години имаше и влизане с взлом, като липсваха мебели от клуба. Тогава бе заведено досъдебно производство срещу неизвестен извършител и впоследствие прекратено. Сега отново сме подали сигнал в полицията, като този път ще проведем и собствено разследване", каза Атанасов.

В Добрич бе и депутатът на Атака от Варна Калина Балабанова, която сподели, че макар вече да не е депутат от Добрички регион продължава да отговоря за областта и ще продължи да върши своята работа в региона.

"Имам ангажименти, които няма да изоставя в Добрички регион, но и това посегателство също този път няма да го оставя. Ще внеса питане в понеделник в НС, а в рамките на парламентарния контрол ще отправя въпрос към министъра на вътрешните работи и няма да оставя нещата така, защото след като вандали посягат за пореден път на общинска собственост, не мога да си представя какво правят хората, които имат частни имоти", каза Балабанова. Тя добави, че ще съдейства с всичко по силите си, за да бъдат разкрити извършителите на вандалския акт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай