Огромна драма за Костадинов! С кого е свързана

Пореден коментар дали да бъде викана Митрофанова

Огромна драма за Костадинов! С кого е свързана | StandartNews.com

Костадин Костадинов е решил да пренебрегне волята на останалите парламентарно представени партии и да покани на първото заседание на НС Елеонора Митрофанова.  Партията има право на 5 лични покани, като от думите на Костадинов излезе, че може да бъде поканен и посланика на Беларус Никита Лешуков.

Въпросът дали посланичката на Русия да бъде поканена на тържественото първо заседание на парламента беше поставен на фона на военната агресия на Русия срещу Украйна. По време на войната, която продължава повече от седем месеца, руските войски бяха уличени в извършване на военни престъпления в Украйна.

"Това вече е крайна степен на дебилизация и инфантилизация в българската политика. Ако решат да направят нещо подобно, просто ще се наложи да отправим ние покана към руската посланичка и тогава предполагам, че целият първи работен ден на Народното събрание ще бъде провален", каза Костадинов пред медии в парламента, предаде актуално.ком.

На въпрос дали наистина ще се стигне до подобна покана, той отговори: "Зависи до каква степен ще напреднат провокациите на останалите политически сили."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай