Събота,

Обрат. Лена посочи грешка в управлението

От: Агенция Стандарт -
2923
Обрат. Лена посочи грешка в управлението
A
A
A

„Днес в пленарната зала видяхме един преврат. Имаме една нова коалиция, която иска да спре промяната. Която иска да върне стария модел и която превръща присъствието си в Народното събрание в оцеляване на всяка цена“.

Това каза в „Лице в лице“ Лена Бориславова, началник на политическия кабинет на Кирил Петков.

По думите ѝ „Продължаваме промяната“ е показала точно обратното – че властта за тях не е на всяка цена и не са пожелали да се коалират с хора, които са „протягали ръка“.

„От всички страни в залата имаше заходи и затова днес премиерът трябваше много ясно да отсече, че безпринципни коалиции на всяка цена няма да се правят“, каза Бориславова.

„Това, което се случи днес, е и онзи вододел, за който ставаше дума през последните няколко седмици. Въпросът, който трябваше да си зададем при този избор, е какво следва оттук нататък и какво е бъдещето. Дали с този избор, който направиха днес тези 125 народни представители, избраха да изпратят България напред в бъдещето или предпочетоха да я върнат назад в миналото и да лишат от едно по-добро бъдеще голяма част от българския народ“, коментира още Лена Бориславова.

„Една друга, малка избрана част от българския народ. Една малка част от българския бизнес е много доволна от това, което се случи днес. Отново ще бъдат оставени на спокойствие, отново ще могат да прекарват наркотици през границите. Отново ще могат да преминават пестициди в плодовете и зеленчуците без никакъв проблем на „Капитан Андреево“, допълни тя.

"Не ни е страх от избори. На всяка цена ще продължим с борбата срещу този модел", категорична бе Лена Бориславова. 

Като грешка в управлението тя отчита това, че „Продължаваме промяната“ са открили твърде много фронтове срещу статуквото и в момента те се борят като озверели.

„В момента виждаме едно озверяване по всички фронтове“, допълни началникът на кабинета на Кирил Петков. 


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички