Нунев: ГЕРБ не обещават, а поемат ангажимент

Нунев: ГЕРБ не обещават, а поемат ангажимент | StandartNews.com

Русе. Кандидатите за народни представители в 19-и МИР – Русе от ГЕРБ Пламен Нунев и Свилен Иванов разговаряха с над 100 работници и служители на фирмата за производство на облекло „Кансер" в центъра на Русе. Събитието е част от предизборната кампания на ГЕРБ в Община Русе.

Кандидат - депутатите говориха по приоритетите в проекта за управленска програма на ГЕРБ за следващия мандат. Свилен Иванов отговори на множество въпроси, свързани с проекти на Община Русе в процес на реализация или предстоящи. Сред тях бяха тези за благоустройство в кварталите – изграждане на нови детски площадки, детски градини в кв. „Чародейка" и кв. „Дружба", борбата с бездомните кучета и настаняването им в приют, почистването и косенето на зелените площи. Транспортните проблеми също не бяха подминати, защото част от работничките се придвижват от други населени места до областния център.

Отговори бяха дадени по завършването на големи обекти като Спортната зала до Кръговото, стартирането на Интегрирания проект за градски транспорт, разширението на бул. „Тутракан". Отделено бе време и на темата за доходите – така чувствителна за повечето работещи не само във фирмата, а и за пенсионерите, хората с увреждания, майките с деца. Този приоритет бе определен като изключително важен в началото на следващия мандат.

Пламен Нунев заяви, че не обещават, а поемат ангажимент да работят, за да се случат положителните неща в Русенска област. Те биха се случили само ако гражданите дадат своята подкрепа на 12 май.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай