Юристът на фалиралото ЦСКА оглави комисия

Депутатите приеха съсатвите на правната, бюджетната и здравната комисия в НС.

Юристът на фалиралото ЦСКА оглави комисия | StandartNews.com

Депутатите приеха съсатвите на правната, бюджетната и здравната комисия в НС.

Така комисията по правни въпроси я оглавява Радостин Василев от "Има такъв народ", здравната комисия- Александър Симидчиев от "Демократична България, а пък комисията по бюджет и финанси я оглавява Георги Ганев също от ДБ.

Членове на комисията по правни въпроси от ГЕРБ-СДС са Анна Александрова, Дани Каназирева, Радослав Чолаков, Николина Ангелкова и Александър Николов. От ИТН са Ива Митева. От БСП са Крум Зарков, Тодор Байчев и Филип Попов, от ДПС Хамид Хамид и Цветан Енчев, а от ИМВ е Николай Хаджигенов.

В комисията по здравеопазване членове от ГЕРБ-СДС са Григор Горчев, Даниела Дариткова, Лъчезар Иванов, Алисе Муртезова и Александър Александров. От ИТН са Силви Кирилов, Деляна Пешова, Александър Тодоров и Андрей Чорбанов. От БСП членове са Георги Михайлов, Илиан Йончев, Георги Гьоков. От ДБ е Катя Панева и от ИМВ е Валентина Василева.

В комисията по бюджет и финанси пък влизат от ГЕРБ-СДС Димитър Главчев, Делян Добрев, Румен Христов, Ирена Димова. От ИТН ще са Кирлив Симеонов, Живка Железова, Пламен Георгиев. От БСП са Румен Гечев, Богдан Боцев. От ДПС са Йордан Цонев и Сергей Кичиков, от ДБ е Мартин Иванов и от ИМВ е Мария Капон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай