Нова коалиция! Бабикян и Хаджигенов с две оферти

Какво предложиха бащите на Отровното трио?

Нова коалиция! Бабикян и Хаджигенов с две оферти | StandartNews.com

Нова коалиция се опитват да направят бившите бащи на Отровното трио Арман Бабикян и Николай Хаджигенов, които си направиха собствено движение „Ние идваме!“. Пиар експертът и адвокатът изпаднаха от 47-ото НС и сега си търсят начин да се върнат в играта.

Бабикян и Хаджигенов излязоха с оферти към "Продължаваме промяната" и "Демократична България. Те обявиха, че ще предложат на двете формации общо явяване на предсрочните избори, които вече ясно, че най-вероятно ще бъдат на 2 октомври.

„Изцяло споделяме тревогата на съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов за отговорността, пред която е изправено нашето поколение. В продължение на политиката ни от последните три тура избори, проведени след протестите от 2020 г., смятаме за логично общото явяване на предстоящия извънреден парламентарен вот“, допълват от движението.

"Антикорупционна коалиция, обединяваща общите възможности, капацитет и воля, е отговорният начин да се изправим с лице срещу мафиотизацията на страната, икономическата и социална криза, както и външнополитическите рискове в условията на война, водена от режима на Путин", посочват от "Ние идваме".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай