Нов прякор на Настимир. Как го нарече Десислава Атанасова

Шефката на ПГ на ГЕРБ каза ще седнат ли на една маса с ПП

Нов прякор на Настимир. Как го нарече Десислава Атанасова | StandartNews.com

Нов прякор има вече депутатът Настимир Ананиев, който обиколи всички десни партии и сега е акустирал в „Продължаваме промяната”.

Политическа шантонерка, заяви шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова, влизайки в студиото на БНТ, където Ананиев бе гост преди нея.

"Г-н Настимир Ананиев беше в управлението на ГЕРБ от Реформаторския блок. И добре, че се влачеше по корем, та да му научат името. Този ли човек ще ми говори за законност и правов ред. Да, ние сме удовлетворени, че правовата държава реагира адекватно", коментира Атанасова.

"Кирил Петков с лъжа стана министър-председател - конституционният съд ги шамароса. Бизнесът е в шок от това управление. Погледнете им законодателството", каза тя.

"Защо българите плащат с 30% по-скъп газ отново от Русия? Защо така лицемерно изпращахме оръжия на Украйна?", недоумява Атанасова.

"ГЕРБ сме си осъзнали грешките и няма за какво да се извиним", категорична е тя.

"ГЕРБ не е в управлението от година и половина. Ако имаше нещо незаконно, Бойко Рашков имаше целия ресурс да го извади", посочи острието на опозицията.

"Продължаваме промяната" (ПП) трябва да разчетат призива на българските граждани - кой да управлява, защото аз съм убедена, че ние ще сме първа политическа сила", заяви Атанасова и допълни:п"ГЕРБ винаги имаме програма, когато управляваме в коалиция. Имаме ясни цели. Ако техния интерес е същия като нашия - добре са дошли"

"Ние можем да вземаме надпартийни решения. Отдавна знаем какво е управление и отговорност. Не мога да кажа дали ще седнем с ПП на една маса. Важно е българинът как ще ни подреди. Ние казваме да, на България, да - на Еврозоната, да - на Шенген", категорична бе тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай