Нинова се размечта в жегата! Предлага кабинет

Нямало да подкрепи Има такъв народ

Нинова се размечта в жегата! Предлага кабинет | StandartNews.com

Жегата явно не се отразява добре на "Позитано" 20. Соцлидерката Корнелия Нинова се разечта и обяви, че предлага кабинет.

БСП няма да подкрепи правителството на "Има такъв народ",защото нямаме общи принципи. Предлагат се стари лица, които да правят новия модел. Господин Трифонов нанася тежък удар по парламентаризма. Без преговори и уважение към останалите партии, каза възмутено Нинова, сякаш някога някой от "Има такъв народ" е казвал, че ще разговаря с нея.

"Г-н Трифонов нанася тежък удар по парламентаризма. Вместо от джипката от фейсбук", заяви на брифинг Нинова. И обяви: "Трифонов употреби се справедливия гняв на хората от протестите.".

БСП нямало да подкрепи и кабинет на ГЕРБ.

Ще предложим, ако третият мандат ни бъде връчен от президента Радев, да не го връщаме веднага. Ще започнем открити прозрачни разговори с другите партии и ще предложим кабинет. На трети избори да се ходи сега ще е изпитание за държавата. Ние искаме чрез този трети опит да гарантираме стабилност и сигурност за България, заяви шефката на БСП. И обяви, че свиква Националния съвет на партията, за да искат мандат за действията си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай