Нинова с важно разкритие! Кой ще спасява България

Каза най-големият проблем в близкитке месеци

Нинова с важно разкритие! Кой ще спасява България | StandartNews.com

Изборите ще минат, войната в Украйна ще остане, както и зимата, която ще е трудна. Най-важна е България и как да преведем народа през зимата, това заяви в предизборно интервю в „Лице в лице” по bTV лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Мерките, които предлагат социалистите са въвеждане на таван на цените на газа, парното, водата и тока, от които зависят и цените на храните. Нинова подчерта също, че общините, църквите, училищата и други трябва да се върнат на регулирания пазар на енергоностилите.

Притеснявам се от изявленията на служебния кабинет за проблеми с бюджета, ние оставихме пълна хазна, каза още министърът на икономиката в последното редовно правителство.

Нинова каза също, че българската икономика в момента работи, даже някои предприятия не смогват с поръчките си. Тя допълни, че според нея не е време да се правят експерименти и да се търси нов спасител на България. Лидерът на БСП призна също, че според нея ПП не са имали достатъчно опит да управляват и ги поздрави за позицията, че ако пак са на власт, в управлението ще има повече „бели коси”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай