Нинова похарчила 30 милиона за 4 години

Това заяви експредседателят на БСП

Нинова похарчила 30 милиона за 4 години | StandartNews.com

 

Голямата тайна на БСП е къде са парите от субсидията на партия, заяви Михаил Миков, бивш председател на БСП по Канал 3. Днес върви пленум на партията, където Нинова бе бламирана за датата за вътрешнопартия вот. Той ще е на 12 септември, а Конгресът е насрочен за 26 септември.

Миков заяви, че по време на управлението на Нинова са похарчени 30 милиона за 4 години. Финансовото състояние на партията е катастрофално. То е по-лошо от времената, когато нямахме субсидия, каза Миков. Той заяви, че сега партията има да връща пари за субсидия, по заеми, за лизинги.

На една парламентарна сила не отива да върви по села и паланки, за да иска народен вот. Затова народът - над 1 милион гласували за нас, са ни вкарали в парламента, за да искаме там вот, каза Миков. Той се възмути, че Нинова се опитва да каже, че който е против нея значи подкрепя Борисов.

Партията е загубила политическа идентичност и автентичност. Не е ясно кого представлява, заяви Миков. Не можем да победим ГЕРБ в състоянието, в което се намираме, добави той като заяви, че не е решил още за кого да гласува за нов председател на БСП.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай