Найденов: В БАСТА поканихме хората, излъгани от ГЕРБ

Найденов: В БАСТА поканихме хората, излъгани от ГЕРБ | StandartNews.com

София. Поканихме в партия БАСТА хората, които се чувстват излъгани от начина на ръководене на партия ГЕРБ, от начина на вземане на решения, от опитите за смачкване на различното мнение. Това каза един от учредителите на партия БАСТА Мирослав Найденов пред "Фокус".

По думите му това е една тенденция, която с уговорки и със заплахи няма как да функционира. „Вчера съобщихме, че голяма група от Благоевград излезе от ГЕРБ. Спрямо тях е имало опити, звънене по телефона, заплахи, припомняне за декларации за лоялност, които ми звучаха малко като дадената дума за омерата в някаква мафиотска структура", заяви Найденов.

Според Мирослав Найденов важното е да не се разчита само на хора, които ще излязат от ГЕРБ и ще се присъединят към БАСТА. Той допълни, че се е видяло още вчера в НДК , че сред учредителите е имало много хора, които не са били членове на ГЕРБ.

Найденов допълни, че за присъединяване към БАСТА разчитат на младите хора, на тези които желаят да развиват своите региони и такива, които могат да намерят нещо ново в тази формация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай