Найденов към ГЕРБ: Съсипвате достойни хора

Найденов към ГЕРБ: Съсипвате достойни хора | StandartNews.com

София. "Съсипвате достойни хора с достойни кариери". С тези думи военният министър Ангел Найденов се обърна към представителите на ГЕРБ относно изграждането на телена ограда по границата с Турция.

По думите му хората на Борисов са единствените, които твърдят, че Сухопътни войски не могат да се справят с поставената задача за изграждане на оградата по границата.

"Защо не питахте могат ли да се справят, когато направиха същото в Косово? Защото не питахте могат ли да се справят, когато ги викахте в село Бисер?", попита Найденов.

Всички процедури са законосъобразни и това са изводите от доклада на инспекторатите към Министерски съвет и Министерство на отбраната, както и на Агенцията по обществените поръчки, обясни Найденов.

"Няма по-обсъждана тема от оградата по границата. Сякаш става дума не за телено заграждение, дълго 30 км, а за Великата китайска стена", каза той.

Има слабости в процедурите и лицата, които възложената от него проверка бъдат определени за носещи вина, ще бъдат наказани, подчерта Найденов.

Проверката вече е завършила и днес военният министър ще издаде заповед за наказанията, завърши той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай