На ГЕРБ им прекипя. Ултиматум към Кирил Петков

Хората на Борисов заговориха за избори

На ГЕРБ им прекипя. Ултиматум към Кирил Петков | StandartNews.com

На ГЕРБ им прекипя от игричките на "Продължаваме промяната" и "Демократична България". Хората на Бойко Борисов излязоха с ултиматум към двете партии, които цяла сутрин бойкотираха Народното събрание и отказваха да влязат в зала в знак на протест срещу връщането на възможността за гласуване с хартиена бюлетина наравно с машините.

Лидерът на групата Десислава Атанасова отправи последна покана към всички председатели на групи в Народното събрание за среща. В противен случай отиваме на избори, отсече тя на брифинг в кулоарите.

"Нека на тази среща да изясним дали ще работим заедно за българската държава и българските граждани, или отиваме на предсрочни парламентарни избори", каза тя.

ГЕРБ предлагат срещата да се проведе в председателския кабинет под формата на председателски съвет. "Ще считам отказа от последен разговор за отказ изобщо да работи парламентът", заяви Атанасова.

"Очевидно парламентът вече не е място, където да се търси консенсус. Очевидно всички успехи, които имахме ще се окажат безсмислени", каза още Десислава Атанасова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай