Младежите на ББЦ във Варна напускат Бареков

Младежите на ББЦ във Варна напускат Бареков | StandartNews.com

Младежката структура на България без цензура във Варна свали доверието си от партията и лидера й Николай Бареков. От организацията, която наброява 200 души, обявиха публично, че напускат политическата формация и повече няма да работят за нея.

Според младите хора през последната година ББЦ е вървяла само надолу, а повярвалите в проекта хора са останали излъгани.Те определят поведението на лидера Николай Бареков като шизофренично.

„Неговите налудничави телевизионни прояви, които всеки път са с различни тези, противоречащи си една на друга, създадоха образ на ББЦ като на нежелана лека жена. Никой от нас не харесва този образ и не би искал да бъде част от него. Не намираме за нормално и за случващото се в партията и решенията на лидера да научавахме единствено от медиите", пише в декларация до медиите председателят на младежката структура Антоан Влаев, който ще освободи и поста си като член на Националния съвет на ББЦ.

„Ние сме млади и амбициозни хора. Някои от нас имат собствен бизнес, други успешно се реализират в професиите си. В момента изграждаме своя образ в обществото и, докато сме част от ББЦ, ние носим една голяма значка с лика на Николай Бареков, образ, с който никой от нас вече не желае да бъде обвързан и приравняван", посочват още в декларацията решилите да напуснат партията младежи.

Миналия месец ББЦ напусна и варненският депутат Георги Ковачев. Като мотив за решението си той посочи трайното разминаване в политическите виждания.

ББЦ-Варна снема доверието от Антоан Влаев. Това стана ясно по-късно от декларация от областната структура на партията. "Напускането на партията от Антоан Влаев, изпълняващ функцията на Председател на младежката структура на ПП „България без цензура" във Варна, отчитаме и осъждаме като абсолютно предателство, както към председателя и всички членове на ПП „България без цензура", така и към многобройните избиратели от Варненска област. Личните амбиции на Антоан Влаев и невъзможността му да бъдат реализирани с проекта на ПП „България без цензура" даде глътка въздух на всички останали млади хора, подкрепящи Николай Бареков във Варна. Напускането на Антоан Влаев ще активизира още повече младите хора във Варна. Ние продължаваме напред и подкрепяме идеята и каузата на ПП „България без цензура" и защитаваме авторитета на Николай Бареков", пишат от партията и уточняват, че от 23 април Влаев вече не е част от нея. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай