Минеков разкри защо е вън от триото

Адвокатът и пиарът се присъединиха към платформата "Изправи се.БГ"

Минеков разкри защо е вън от триото | StandartNews.com

Проф. Велислав Минеков разкри защо се е дистанцирал от "Отровното трио", чието лице беше заедно с Николай Хаджигенов и Арман Бабикян. Адвокатът и пиарът се присъединиха към платформата "Изправи се.БГ" и ще участват съвместно с Мая Манолова в продстоящите избори.

"Моите приятели решиха да вземат политически път, да бъдат част от едно политическо представителство. Аз много се надявам решението им да е правилно и им желая успех.

Той допълни, че не иска да е политически ангажиран. Проф. Минеков заяви, че има много причини за това, но не може да сподели част от тях, защото "биха били вредни".

Има една голяма разлика в това да си гражданин и политик - когато бяхме на площада, ние бяхме граждани, когато вземеш политическа страна, ти си само част от това гражданско общество. Естествено, че трябва да има и политици, но аз избирам да остана от другата страна", сподели в ефира на "ЕвроДикоФ" професорът.

"Това, което ще ми липсва, е фактът, че, изтървайки тези двама приятели като политици, ние повече няма да можем да се върнем на площада, няма да бъдем желани", сподели Минеков.

Със Слави Трифонов добре мина срещата. Това беше адски отдавна, може би преди два месеца. Човекът се държа изключително достойно. Той не воюва с никой, не вади ножове, няма фейсбукаджийски тролове, които да атакуват останалите.

Според Велислав Минеков след изборите няма да може да се състави правителство и това ще доведе до служебно.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай